Data Protection

Adatvédelem felsőfokon

Védje, archiválja és állítsa helyre adatait a helyszínen és a felhőben a Dell EMC adatvédelmi és biztonsági eszközökkel és szoftverekkel. Napjainkban a szervezeteknek minden eddiginél nagyobb szükségük van arra, hogy a dolgozók hatékonyságának rontása nélkül védhessék adataikat, és felelhessenek meg az előírásoknak.

A Dell, adatai védelmére a kis vállalkozásoknak szánt DD3300 eszközön túli ajánlása nagyvállalati szektorban is helytálló megoldásokig kínál adatvédelmi eszközöket magas rendelkezésre állású szolgáltatásai mellett.

Skálázhatóságukkal, adatvédelmi funkcióikkal, DD Boost-nak köszönhetően akár 94TB / óra sebességű biztonsági másolat készítésével igazi nagyágyúnak számítanak az iparágban. Tovább növeli biztonsági mentései, archiválásai hatékonyságot a számos alkalmazáson illetve nyílvános felhőn (AWS, VMware Cloud on AWS, Azure, Google Cloud, AWS GovCloud, Azure Government Cloud) futtatva. Növelje tárhely kapacitását deduplikáció révén és emelje magasabb szintre adatainak biztonságát a disaster recovery funkciónak köszönhetően.

Előnyök

Egyszerű

Egyszerűsítse a felhőalapú adatok védelmét az automatizálás révén

Gyors

Gyorsítsa fel digitális átalakulását VMware integrációval

Biztonságos

Biztosítsa vállalkozását kibertámadások ellen

Felhasználási terület szerinti szűrés

Válassza ki a felhasználási területet és az intelligens szűrő a megfelelő termékcsaládokat fogja megjeleníteni.