PowerProtect

A Dell EMC PowerProtect DD sorozat termékei lehetővé teszi szervezetek cégek számára, hogy megvédjék, menedzseljék és helyreállítsák adataikat, különféle környezetükben. A PowerProtect DD széria a Dell EMC Data Domain termékek következő generációja, amelyeket maximálisan a felhasználói igényeknek megfelelően terveztek. A PowerProtect DD sorozat átfogó és hatékony adatvédelmet biztosít a felhőalapú képességek mellett, amelyeket az ügyfelek elvárnak és megszoktak a DD-től, és egy következő szintre emeli ezeket.

A PowerProtect DD csökkenti az adatvesztés kockázatát és magas rendelkezésre állást biztosít, egyetlen Rack-ben. Ezzel képes tovább csökkenteni a költségeket egy esetleges hardware meghibásodás miatt történt leállás esetén, azáltal, hogy minimalizálja azt az időt ameddig a leállás tart. A PowerProtect DD nagysebességű hálózati kapcsolatot biztosít a 25 és 100 GbE hálózati adapterek támogatásával.

A PowerProtect X400 megfelel a folyamatosan változó növekedési és irányítási követelményeknek, hogy megóvja a munkaterhelést az informatikai környezetben. Az X400 készülék méretezhető és helyben növekvő rugalmasságot, valamint minden flash- vagy hibrid kapacitást kínál.

DD Széria megtekintése a Dell EMC oldalán
X széria megtekintése a Dell EMC oldalán